Frederic Bellon preia conducerea Auchan România. Patrick Espasa devine Președinte Auchan pentru Italia și România

Fotografie Frederic Bellon Director General Auchan RomaniaAuchan România a anunţat azi că, începând de mâine, 7 mai 2014, domnul Frederic Bellon preia conducerea Auchan România, iar domnul Patrick Espasa devine Preşedinte Auchan pentru Italia şi România.

Patrick Espasa, în vârstă de 55 de ani, a fost numit în funcţia de Director General al Auchan România în anul 2009, după ce a ocupat aceeaşi funcţie la Auchan Italia, din 2003 până în 2009.  Această schimbare nu-l desparte pe Patrick Espasa de România, acesta devenind Preşedinte Auchan pentru Italia şi România, două pieţe foarte familiare acestuia.

Noul Director General Auchan România, Frederic Bellon, are 45 de ani şi s-a alăturat echipei Auchan România în anul 2009, unde a ocupat succesiv funcţiile de Director Financiar şi de Control de Gestiune, Director de Magazin şi Director de Vânzări şi responsabil cu integrarea noilor magazine Auchan.

Auchan România operează o reţea de 31 de magazine (plus încă 2 în construcţie), deschise în 18 oraşe, cu o suprafaţă netă de vânzare de peste 252.000 mp şi a realizat în 2013 o cifră de afaceri de peste 4,6 miliarde lei, fără taxe.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Frederic Bellon preia conducerea Auchan România. Patrick Espasa devine Președinte Auchan pentru Italia și România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: