Galeria Real a dat tona de combustibil

Desfasurata in perioada 1 octombrie – 10 noiembrie, in 17 Galerii Real din tara, campania “Fă-ţi plinul la Galeria Real! Câştigă tona de combustibil!” si-a ales castigatorii.

Alexandra Ciubotariu din Brosteni, Suceava, este castigatoarea tonei de combustibil din promotia toamnei la Galeria Real. Alexandra are 23 ani si este studenta.

Toti clientii care au facut cumparaturi de minim 30 de lei au intrat in tombola cu marele premiu oferit de Petrom, un plin serios de combustibil, pentru cat mai multe drumuri la shopping.

“A fost o campanie gandita sa vina in sprijinul clientilor nostri, care au grija combustibilului. Am hotarat sa dam combustibil pentru sute de drumuri de la casa castigatorului pana la Galeria Real.” spune Ioana Pasca, Marketing Manager Galeria Real.

In campanie a fost oferit un premiu si magazinului de la care s-au facut cele mai multe cumparaturi, cu alte cuvinte, de unde au venit cele mai multe taloane completate corect pentru concurs. Castigatorii expresorului au fost angajatii magazinului Jysk din Suceava.

OFERTĂ SPECIALĂ30 % reducere la Abonamentul Premium – 12 luni, între 17 decembrie şi 24 decembrie 2012!

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *