Galeria Real oferă clienților o tonă de combustibil

Sub deviza „Fă-ţi plinul la Galeria Real! Câştigă tona de combustibil!”, Galeria Real oferă o tona de combustibil în campania toamnei.

Astfel, clienții Galeriei vor fi activați prin sampling de flyere primite în fața magazinului sau așezate la oglinda mașinii lăsate în parcare.

O altă componenta importantă a campaniei este promovarea pe Facebook. Aplicația „Ghicește câte drumuri poți face cu 1 tonă de combustibil de la tine acasă până la cea mai apropiată Galerie Real” mapează de fapt pe Google Maps locațiile Galeriilor Real participante la promoție și calculează ruta optimă și numărul de drumuri posibile cu 1 tona de combustibil, bazat pe un consum mediu de 10%.

“Mecanismul campaniei este bazat pe taloane si o tombola: in perioada 1 octombrie – 10 noiembrie, in magazinele participante, 30 de lei se transforma automat intr-o sansa la marele premiu oferit de Petrom: o tona de combustibil, un premiu extrem de atractiv ! Beneficiile acestei campanii sunt atat pentru cumparatori (au sansa de a castiga o tona de combustibil), dar si pentru chiriasii Galeriilor noastre”, spune Ioana Pasca, Marketing Manager Galeria Real.

Lista de locatii participante la promoție este disponibilă pe www.galeriareal.ro si pe Facebook/Galeria Real.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *