Grupul Carrefour inaugurează noua imagine a Centrului Comercial Carrefour Colentina

Cu ocazia aniversării celor 11 ani de la deschidere, Carrefour  România a inaugurat ieri,7 martie 2015, noua imagine a Centrului Comercial Carrefour Colentina, marcând astfel principalele beneficii pe care proiectul de remodelare le aduce clienţilor şi partenerilor comerciali.

Centru Comercial Carrefour ColentinaDeschis în 2004, Centrul Comercial Carrefour Colentina beneficiază de un vad comercial consolidat şi se află printre destinaţiile de cumpărături preferate ale locuitorilor sectorului 2, atât prin magazinele cu o tradiţie de peste un deceniu, cât și prin cele nou apărute, a căror ofertă este actualizată periodic pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale clienţilor.

Noul concept propune un univers exterior şi interior modern, având ca principal obiectiv îmbunătăţirea experienţei de cumpărături şi facilitarea comunicării cu clienţii, precum şi diversificarea şi îmbogăţirea ofertei de cumpărături prin extinderea numărului de magazine şi servicii prezente în galeria comercială. Printre acestea se numără Casa Rusu, Altex, KFC, Marionnaud, Sensiblu, Inmedio şi Raiffeisen.

Astfel, suprafaţa închiriabilă a centrului s-a dublat, ajungând la un total de aproximativ 5000 mp – cu peste 2.560 mp mai mult decât în trecut. În prezent, centrul comercial dispune de un hipermarket Carrefour cu o suprafaţă de vânzare de 9,000 mp, la care se adaugă şi noul spaţiu alocat partenerului Dedeman.

Ca parte a procesului de remodelare, au fost modernizate atât faţadele centrului, cât şi zonele de interior, pentru a îmbunătăţi experienţa de cumpărături a clienţilor prin regândirea acceselor şi a semnalisticii, a zonelor de parcare şi a celor special amenajate pentru biciclete, cât şi a spaţiilor verzi sau a zonelor de repaos.

„Prin această nouă imagine a Centrului Comercial Carrefour Colentina, dorim să întâmpinăm așteptările clienților noștri pentru un spațiu modern și prietenos în care să găsească tot ceea ce au nevoie. Îi invităm pe bucureșteni să sărbătorească alături de noi cei 11 ani de la deschidere și finalizarea procesului de remodelare printr-un concert susținut de DJ Rynno & Sylvia şi Damian’s & Brothers, încheiat cu un spectaculos foc de artificii.” a declarat Anca Damour, Director Property & Corporate Affairs, Carrefour România.

În România, Grupul Carrefour numără 173 de magazine dintre care 27 hipermarketuri ‘Carrefour’, 92 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 9 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *