Mascuta_Vesela_Nou

HEINEKEN România are un nou Director Supply Chain

Maarten Koudenburg este noul Director Supply Chain al HEINEKEN România, începând din 1 iunie 2014. Maarten Koudenburg îl va înlocui pe Ed van Willegen în echipa de management, după numirea celui din urmă în funcția de Supply Chain Director HEINEKEN Russia, începând din mai 2014.

Maarten Koudenburg-Noul Director Supply Chain HEINEKEN Romania“Sunt încântat să preiau această funcție în cadrul HEINEKEN România și să conduc o echipă de profesioniști care caută, în permanență, modalități sustenabile și inovatoare de a oferi beri de calitate consumatorilor români”, spune Maarten Koudenburg, Director Supply Chain HEINEKEN România.

“Suntem bucuroși să îl primim pe Maarten în echipa noastră”, spune Onno Rombouts, Managing Director HEINEKEN România. “Maarten are o experiență valoroasă în poziţii de conducere şi 13 ani în compania HEINEKEN, în care a demonstrat o înțelegere profundă a diziviei de Supply Chain. Sunt încrezător că dedicarea şi know-how-ul lui Maarten ne vor ajuta să continuăm să ne îmbunătățim performanța şi să facem faţă provocărilor pe care le ridică piaţa berii.”

Maarten Koudenburg a lucrat la HEINEKEN Olanda începând din 2001 și a avut diverse roluri în cadrul echipei de Supply Chain. În 2010 a fost numit, în Tunisia, Supply Chain Director pentru Société Nouvelle de Brasserie, iar în 2012 a preluat funcția de Area Supply Chain Director pentru regiunea African Middle East. Înainte de a se alătura echipei HEINEKEN, Koudenburg a lucrat pentru CMG Consultancy și Corus Steel în Olanda.

HEINEKEN România face parte din Grupul HEINEKEN și are cel mai diversificat portofoliu de mărci, acoperind toate segmentele pieței de bere din România: Heineken, Ciuc Premium, Ciuc 0.0, Ciuc Natur Radler, Silva, Silva Dark, Golden Brau, Golden Brau Non-Alcoholic, Neumarkt, Bucegi, Affligem (import), Desperados (import), Edelweiss (import), Zipfer (import), Amstel (import), Birra Moretti (import), Krusovice (import), Foster’s (import), Strongbow (import), Sol (import), Gösser, Schlossgold, Gambrinus, Harghita și Haţegana.

HEINEKEN are 4 fabrici în România, în Miercurea-Ciuc, Constanţa, Craiova și Târgu- Mureş și peste 1.100 angajați.

retail-FMCG

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » HEINEKEN România are un nou Director Supply Chain
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: