Immochan România, divizia de imobiliare a Auchan România, are un nou Director de Dezvoltare

Ruxandra Beșe, 42 de ani, este  noul Director de Dezvoltare al Immochan România, divizia de imobiliare a Auchan România.

Ruxandra BeseDupă ce timp de 7 ani a asigurat expansiunea rețelei de magazine Decathlon în România, care totalizează azi 13 unități, Ruxandra Beșe se alătură echipei Immochan pentru a conduce proiectele de dezvoltare ale companiei.

Immochan România, împreună cu divizia de hipermarketuri Auchan, are în desfășurare două proiecte de centre comerciale, Coresi Brașov și Drumul Taberei, reprezentând investiții totale de 120 M€. Ambele proiecte sunt prevăzute spre deschidere în primul trimestru al anului viitor.

„Meseria de dezvoltator este esențială în cadrul grupului Auchan, pentru că ea susține potențialul de expansiune în beneficiul clienților noștri. Sosirea Ruxandrei intervine într-un moment cheie pentru reușita proiectelor companiei, la nivelul ambiției noastre. Prin experiența sa și pasiunea cu care înțelege comerțul, Ruxandra va aduce un sprijin însemnat echipei noastre”, declară Tatian Diaconu, directorul Immochan România.

După mai mult de 10 ani de activitate în cadrul Decathlon România, Ruxandra Beșe abordează un nou domeniu de activitate din sfera comerțului: cel al centrelor comerciale. „Este o provocare pentru mine să contribui la proiecte de anvergură în ritmul accelerat cu care se desfășoară expansiunea Immochan România astăzi”, declară Ruxandra Beșe.

Ruxandra și-a început cariera în domeniul producției textile și s-a alăturat echipei Decathlon România încă din 2004, de la înființarea filialei românești de producție. Din 2007, ea a fost numită Director de Expansiune, contribuind la deschiderea primului magazin Decathlon în România.

Echipa Immochan România reprezintă astăzi o echipă de 23 de persoane și un portofoliu de 9 centre comerciale în administrare.

retail-FMCG

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *