În 2012 Mega Image a deschis 37 de magazine sub brandul Mega Image și 52 sub brandul Shop&Go

Mega Image va deschide azi, 7 decembrie, un nou magazin Shop&Go situat în Bulevardul Mircea Vodă, Nr. 46, Bloc M22, Sector 3, Bucureşti. Shop&Go Mircea Vodă, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 120 mp şi este magazinul cu numărul 51 deschis sub brand-ul Shop&Go şi 174 al reţelei.

Mâine, 8 decembrie, se vor deschide două noi supermarketuri Mega Image ambele situate în Bucureşti. Mega Image Titan Mall este situat în Strada Liviu Rebreanu, Nr. 6, Sector 3 şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 535mp.

Mega Image Lunca Cernei este situat în Strada Drumul Taberei, Nr. 80, Bl. C15, Sector 6 şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 310mp.

Mega Image va deschide în cursul lunii decembrie 20 de noi magazine, urmând să încheie acest an cu un total de 193 de magazine sub brandurile Mega Image şi Shop&Go.

Astfel, în 2012 reţeaua Mega Image se va extinde cu 89 de magazine: 37 sub brandul Mega Image şi 52 Shop&Go. Cu această extindere, Mega Image vine mai aproape de clienţii din Bucureşti, prin cele 76 de magazine deschise aici şi pătrunde în noi judeţe precum Braşov sau Giurgiu prin deschiderea a 13 supermarketuri în ţară.

Cu o politică axată pe proximitate, calitate şi prospeţime Mega Image a intensificat în acest an colaborarea cu furnizorii locali lansând tot mai multe produse alimentare proaspete, şi aducând mai aproape de clienţi săi bunătăţi specifice româneşti din toate colţurile ţării. Colaborarea cu furnizorii locali a avut drept rezultat nu numai introducerea unei game mai largi de produse tradiţionale sub brand-ul „Gusturi Româneşti”, ci şi lansarea de produse noi sub marca proprie „365”.

„Clienţii noştri beneficiază în egală măsură de reducerile de preţ aplicate de-a lungul anului, ce au făcut din Mega Image unul din cele mai competitive lanţuri de magazine, precum şi de o gamă largă de produse marcă proprie ce oferă preţuri accesibile fără a face rabat de la calitate” a declarat Xavier Piesvaux, General Manager Mega Image.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,988 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » În 2012 Mega Image a deschis 37 de magazine sub brandul Mega Image și 52 sub brandul Shop&Go
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: