ZaharulOradea

În premieră pentru România, Lidl susține muzica autohtonă

Lidl România, împreună cu artiștii Keo şi Skizzo Skillz, lansează noul album “Skeo” care, începând cu joi, 15 noiembrie, va fi disponibil în exclusivitate, timp de două săptămâni, pe rafturile magazinelor Lidl, la un preţ de excepţie, de numai 4,99 RON/buc.

Odată cu lansarea acestui album, pasionaţii de muzică vor mai găsi în magazinele Lidl din toată ţara şi o gamă variată de instrumente muzicale de o calitate excepţională, la preţuri accesibile: de la chitară acustică şi keyboard, la chitară electrică cu amplificator  şi muzicuţă.

Această colaborare reprezintă o premieră în România, o iniţiativă similară nemaifiind luată de un alt retailer. Ne bucurăm că acest proiect a fost posibil după frumoasa noastră colaborare din vara acestui an, în cadrul turneului Mix Music Evolution. „Skeo” reprezintă mai mult decât un album muzical, acesta reprezintă un mix incredibil de elemente: avem albumul celor doi, un videoclip şi un spot TV ce a pornit de la videoclip, în care am îmbinat ofertele noastre din această săptămână. Clienţii pot veni în magazine pentru pantofii sport Nike „Revolution”, pentru articolele muzicale, dar şi pentru albumul nou lansat”, a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl Romania.

Lansarea albumului va beneficia şi de o serie de sesiuni de autografe, începând cu data de 15 noiembrie a.c., atunci când Keo şi Skizzo Skillz se vor afla în magazinele Lidl din Petroşani, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea (magazinul Lidl din Str. Coşbuc nr. 2), Piteşti şi Bucureşti (la magazinul Lidl din Bdul. Iuliu Maniu 8B), pentru întâlniri cu fanii şi sesiuni de autografe.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » În premieră pentru România, Lidl susține muzica autohtonă
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: