Încă 4 magazine deschise de PROFI în acestă săptămână

PROFI a deschis în acestă săptămână un magazin Loco şi alte trei în format standard, reţeaua PROFI numărând în acest moment 361 de unităţi în 172 localităţi din toate judeţele şi municipiul Bucureşti.

PROFI ArdudMagazinul PROFI Loco inaugurat în Ardud, Jud. Satu Mare, se află pe Str. Ştefan cel Mare nr.30 şi are o suprafaţă totală de 332 mp din care sala de vânzări ocupă 253 mp. Concomitent, în capitala judeţului s-a inaugurat un magazin în format Standard pe Str. Barsov nr.4. Acesta are o suprafaţă totală de 850 mp şi o sală de vânzări de 565 mp.

Tot în format Standard este şi magazinul PROFI care funcţionează la Santandrei cu o suprafaţă totală de 550 mp şi 388 mp şi sporeşte la 13 numărul prezenţelor PROFI din judeţul Bihor.

Ziua cu cele mai multe reduceri din an

Începând de mâine, şi la Petroşani, Jud. Hunedoara, creşte la trei numărul magazinelor PROFI, odată cu deschiderea unităţii din str. Păcii nr.22, cu o suprafaţă totală de 538 mp şi o sala de vânzări de 432 mp.

Cu peste 8.500 de angajaţi, PROFI îşi consolidează astfel poziţia pe care s-a plasat deja: reţeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Încă 4 magazine deschise de PROFI în acestă săptămână
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: