Încă două magazine de proximitate “Express”. 155 de magazine Carrefour în România

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a două noi magazine de proximitate operate în regim de franciză, prin colaborarea cu Traditional Ecologic, în București: Express Colentina și, prin colaborarea cu RostCom, în Brașov: Express RostCom Griviței 2.

Carrefour Express Angst 13 SeptembrieÎn acest moment, rețeaua numără 54 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 9 unități în orașul Brașov și 45 în București și Ilfov. Carrefour ajunge la un total de 155 de magazine în România.

Express Colentina se află pe Șoseaua Colentina, nr. 20, București, are o suprafață de 80 m² și însumează aproximativ 2.500 de produse.

Express RostCom Griviței 2 se află pe Bulevardul Griviței, nr. 47, Brașov, are o suprafață de 311 m² și însumează aproximativ 6.000 de produse.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 155 de magazine: 25 hipermarketuri „Carrefour”, 75 supermarketuri „Market”, 54 magazine de proximitate „Express” şi 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

BLACK WEEKdiscount de 50% la rate card-ul revistei pentru serviciile de publicitate! Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Un comentariu la „Încă două magazine de proximitate “Express”. 155 de magazine Carrefour în România”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 25 - 29 noiembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *