Încă două magazine în franciză se alătură rețelei de proximitate Express

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a două noi magazine de proximitate operate în regim de franciză, în București: Express Wine&Co și Express Iceberg. În acest moment, rețeaua numără 56 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 9 unități în orașul Brașov și 47 în București și Ilfov.

Carrefour Express Angst 13 SeptembrieExpress Wine&Co are program nonstop, se află pe Strada Franceză, nr. 54, sector 3, București, are o suprafață de 70 mp și însumează aproximativ 1.500 de produse.

Express Icebreg se află pe Șoseaua Colentina, nr. 27, București, are o suprafață de 149 mp și însumează aproximativ 2.500 de produse.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 159 de magazine: 25 hipermarketuri „Carrefour”, 77 supermarketuri „Market”, 56 magazine de proximitate „Express” şi un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

 

Părerea ta despre revista retail-FMCG.ro contează pentru noi. Te rugăm să completezi acest chestionar şi să ne dai un feed-back. Durează doar 30 de secunde. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *