Interex a modernizat supermarketul din Ploiești

Lanțul de supermarketuri Interex, deținut de Groupement des Mousquetaires, a investit peste 40.000 de euro în modernizarea supermarketului din Ploiești, primul magazin deschis de rețeaua franceză în 2002. Supermarketul are acum un nou concept de amenajare interioară, noi secțiuni de produse proaspete și o selecție optimă de produse la prețuri competitive.

Noutatea pe care o aduce supermarketul din Ploiești constă într-o nouă organizare a raioanelor de produse, introducerea unora noi, cât și un nou concept de design, mai atractiv și mai practic.

Modificarea designului magazinului urmărește fluidizarea traficului, accesul facil către zonele de interes, precum raioanele de produse proapete sau băcănie, cât și lărgirea spațiului destinat produselor de volum. Fructele și legumele sunt plasate acum la intrarea în spațiul de vânzare, având alocată o zonă vizibil mărită și punând accentul pe atuurile supermarketului: prospețime și o gamă largă de produse. Raionul de servire asistată cuprinde, alături de brânzeturi, salate și delicatese, o zonă inovatoare dedicată produselor de rotiserie și mâncărurilor calde, precum și o vitrină pentru produsele de carmangerie. O premieră pentru magazinele Interex o constituie raionul de pescărie, parte a efortului supermarketului de a asigura intregul necesar de produse proaspete. Insula de brutărie și elegantul Boutique de textile sunt alte noutăți cu care magazinul își întâmpină clienții începând cu această primăvară.

„CDE R Interex își dorește să vină cât mai aproape de comunitatea din jurul fiecăruia dintre magazinele sale, astfel încât fiecare cumpărător să rămână un client fidel Interex după fiecare vizită”, spune Rino Tizzanini, Country Manager al CDE R Interex. „Creșterea semnificativă a traficului și a vânzărilor din magazin ne-a demonstrat că strategia noastră de adaptare la așteptările clienților este cea potrivită”, a adăugat acesta.

Toate supermarketurile Interex din România sunt pregătite să ofere clienților standardele cele mai înalte de comerț: produse de calitate, prospețime și proximitate. Pe rafturile magazinelor Interex pot fi găsite peste 12.000 de sortimente, reprezentând mărci consacrate, alături de mărci locale şi mărci proprii ale Groupement des Mousquetaires.

Supermarketul Interex Ploiești se află pe Șoseaua Nordului, iar programul de funcționare este de luni până sâmbătă între orele 8:00 și 21:30, iar duminică între orele 8:00 și 19:00.

2Performant

3 comentarii la „Interex a modernizat supermarketul din Ploiești”

 1. Firma de protectie si paza lasa mult de dorit.
  Nu-si fac deloc datoria, se fac ca vin la serviciu luand la perchezitionat clientii magazinului fara sa aiba vreun motiv intemeiat.
  bine ar fi sa schimbati paza cu oameni specializati si care stiu sa se poarte cu clientii magazinului dumneavoastra.
  Angajatii Interex sunt ok, chiar am avut ocazia sa si lucrez cu ei, datorita acestor angajati ai Interex-ului veneam cu placere in acest magazin sa-mi fac cumparaturile Acum dupa o perchezitionare fara motiv de parca a-si fi fost urmarit de Interpol am ramas cu un gust amar. Trimiteti aceasta firma de paza si protectie,” cica”, acasa sau la cursuri de specializare.
  multumesc

 2. Mustata Luiza Cornelia

  Am o nelamurire: in cursul acestei luni l-am rugat pe noul Director al Magazinului INTEREX TG-JIU sa trimita email la sediul firmei de la PLOIESTI cu 10 zile inainte de expirarea contractului, cum stiam ca sa procedat pana in acel moment. Dupa cateva zile mi sa comunicat de Domnul Director ca a primit un email de la sediu ca nu se mai prelungeste nici un contract, contractul meu urma sa expire pe data de 18.01.2012.Zilele urmatoare ma-m intresat la somaj si mi sa comunicat ca pot beneficia de somaj, supararea mea cea mare este ca nici pana in acest moment astazi data de 26.01.2012, sediul de la PLOIESTI nu mi-a trimis actele respectiv( decizia de neprelungire a contractului de munca si adeverinta cu stagiul de cotizare pentru somaj) la INTEREX TG-JIU. As dori sa mi se spuna de ce nu mi sa prelungit contractul si care sunt motivele acestuia, daca cineva ma poate ajuta si lamuri va rog sa imi scrieti pe adresa de email radulescuirinamaria@yahoo.com. Astept raspuns. Va multumesc.

  1. Luiza, noi suntem o revistă de ştiri şi nu reprezentăm în niciun fel pe Interex şi nici pe altă reţea de magazine. Cred că ar trebui lor să le adresezi această intrebare. Noi nu avem nicio legătură cu Interex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *