Investiție Billa de peste 500.000 Euro în magazinul Titan din București

BILLA România anunță finalizarea procesului de modernizare a magazinului său din București, cartierul Titan. Magazinul a intrat într-un amplu proces de renovare și remodelare la sfârșitul anului trecut, iar investiția totală se ridică la peste 500.000 EURO.

„Magazinul din Titan este cel de-al treilea care trece prin procesul de remodelare și mă bucur de faptul că cei care cumpără din magazinele noastre sunt încântați de transformări. Clienții noștri din Titan vor avea la dispoziție un spațiu redecorat, o zonă de produse fresh mai mare cu peste 70%, precum și peste 1000 de produse noi”, a declarat Sorana Georgia, CEO BILLA România.

Odată cu remodelarea, magazinul din Titan le va aduce clienților o serie de noi beneficii, precum: un raion mai mare de legume și fructe cu un sortiment îmbogățit, lărgirea zonei de pâine și panificație, alături de noi sortimente, precum și o vitrină asistată pentru prăjituri. În plus, clienții BILLA se vor putea bucura de o vitrină mai mare cu mâncăruri calde, de unde pot cumpăra preparate gătite chiar în cuptoarele proprii, precum și de o secțiune de carmangerie cu vânzare asistată, cu numeroase sortimente de carne vrac, dar și ambalată.

Un element nou în magazinul din Titan este reprezentat de o insulă de delicatese ce cuprinde: mezeluri feliate, branza vrac, masline vrac, antipasti, salate vrac, precum si un raft de produse convenience. În plus, clienții BILLA vor avea la dispoziție și un sector complet pentru vinuri, cu sortimente românești și internaționale.

Noul magazin aduce și schimbări la nivel estetic, pentru ca experiența cumpărătorilor să fie mai plăcută: lumina a devenit mai caldă, au fost alese decoruri ce imită lemnul de nuc, precum și rafturi cu o amplasare mai joasă pentru a spori vizibilitatea.

Noile modificări aduse magazinului Billa Titan sunt accesibile clienţilor începând cu data de 8 martie 2012.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,883 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Investiție Billa de peste 500.000 Euro în magazinul Titan din București
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: