Investiție Selgros de 600.000 de Euro în proiectul social „Masa Bucuriei”

Compania Selgros Cash & Carry România a donat anul acesta produse alimentare și nealimentare în valoare de 600.000 de euro în cadrul proiectului de solidaritate socială Masa Bucuriei, derulat în parteneriat cu Patriarhia Română.

Este al treilea an în care Selgros şi Patriarhia Română participă activ în acest proiect care are ca beneficiari oamenii defavorizați şi familiile nevoiaşe din România, care, din diferite motive, nu au posibilitatea să-şi asigure hrana zilnică şi apelează la asistența instituţiilor subordonate Patriarhiei Române.

Bunurile donate sunt distribuite pe plan local către 170 de centre: cantine sociale, grădiniţe şi centre pentru copii, cămine pentru bătrâni şi aşezăminte sociale, instituţii de învăţământ, mânăstiri, birouri de asistenţă socială, fundaţii şi asociaţii ale Patriarhiei Române. Donaţiile constau în produse alimentare de bază (ulei, zahăr, făină, orez, paste făinoase), brânzeturi, lactate, băuturi nealcoolice, dulciuri, detergenţi şi articole de igienă personală.

Această inițiativă este inspirată de proiectul „Die Tafeln”, derulat în Germania începând din anul 1995, cu susținerea financiară și logistică a unui mare număr de companii si organizații. Valoarea totală a bunurilor donate de Selgros în cei trei ani ai acestui program depășește 1,3 milioane de euro. Toate informațiile asupra acestui proiect sunt prezentate pe pagina www.masabucuriei.ro.

La începutul lunii decembrie 2011, Selgros a lansat un alt program de responsabilitate socială, devenind sponsor al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi din Constanța. Prin acest parteneriat, Selgros va asigura produsele alimentare și băuturile răcoritoare necesare celor 300 de copii și juniori între 7 și 18 ani care constituie elita jucătorilor de perspectivă ai fotbalului românesc.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *