Jean Baptiste Dernoncourt este noul Director Executiv al Carrefour România

2 Jean -Baptiste  DERNONCOURTPostul de Director Executiv al Carrefour România a rămas vacant după plecarea lui Francois Melchior de Polignac de la sfârşitul lunii agust 2013 şi până la data de 19 noiembrie 2013 când Jean Baptiste Dernoncourt a preluat oficial această poziţie.

Jean Baptiste Dernoncourt, fost Director Financiar al Carrefour România se va afla sub conducerea domnului Gerard Lavinay, Directorul Executiv Carrefour pentru Europa de Nord.

Grupul Carrefour numara 154 magazine dintre care: 25 de hipermarket-uri „Carrefour”, 75 de supermarket-uri „Market”, 53 de magazine de proximitate „Express” si 1 website de comert online: www.carrefour-online.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Jean Baptiste Dernoncourt este noul Director Executiv al Carrefour România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. „Sper ca vom avea un aer proaspat odata cu venirea acestui domn, mai ales cand vorbim despre investitii si vom vedea o mai buna organizare cand discutam despre achizitii (fac referire aici la modul de achizitii de carucioare hypermarket, unde se pare ca anumite firme din Germania , Franta sunt „simpatizate” de catre grupul Carrefour…). Noi, ca si unici distribuitori de carucioare hypermarket produse in Polonia la o calitate cel putin egala cu a competitorilori nostri directi, dar la preturi cu 30% mai mici(care au fost deja cumparate de catre Carrefour Italia, Auchan Polonia, Carrefour Belgia, Carrefour Polonia), am fost refuzati de catre factorii de decizie ai Carrefour Romania..!
    Si mai grav.., avem „romanasi” pusi in functii care sustin jocul acesta…, parca ar fi pusi special acolo sa scufunde tot ce inseamna firme romanesti..! Sa nu va mirati de ce firmele romanesti sunt bune doar sa plateasca taxe la raft, iar cele straine sunt cele care castiga de pe urma aceasta prin achizitiile grupului Carrefour de pe pietele din Germania, Franta, a diverselor repere (vezi carucioare,roti,etc), practic fiind o repatriere de capital catre aceste tari..!”

    Răspunde
  2. […] Jean Baptiste Dernoncourt este noul Director Executiv al Carrefour România […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: