Kaufland a deschis la Câmpina magazinul cu numărul 70

Pe data de 15 decembrie 2011, reţeaua de magazine Kaufland, aparţinând Schwarz Group, a inaugurat un magazin în Câmpina, jud. Prahova. Este cel de-al 70-lea magazin din România al reţelei germane şi al 12-lea deschis în acest an.

Programul noului magazin Kaufland din Câmpina este: de luni până sâmbătă, de la ora 07.30 la ora 21.00, iar duminica de la ora 08.00 la ora 19.00.

Sortimentul magazinelor Kaufland conţine până la 15.000 de articole diverse (produse de marcă, produse regionale, mărci exclusive) şi oferă clienţilor nu numai preţuri reduse ci şi prospeţime, varietate şi o calitate superioară.

Kaufland România a creat până în prezent peste 7.600 de noi locuri de muncă directe în România, la sediul central în Bucureşti, în magazinele deschise şi precum şi la centrul logistic situat în Parcul Industrial Ploieşti. Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 950 de magazine în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Kaufland a deschis la Câmpina magazinul cu numărul 70
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Sortimentul magazinelor Kaufland conţine până la 15.000 de articole diverse (produse de marcă, produse regionale, mărci … CONTINUARE […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: