Diamant

Kaufland a deschis la Timișoara magazinul cu numărul 105 al rețelei

Kaufland a deschis la Timişoara, pe data de 5 noiembrie 2015, al patrulea magazin din acest oraş şi cel de-al 105-lea al reţelei naţionale. Este cel de-al treilea magazin al reţelei Kaufland deschis în acest an.

Kaufland BacauNoul magazin, situat în Str. Mihail Kogalniceanu nr. 11-15, comercializează peste 22.000 de articole diverse (produse de marcă, produse regionale, mărci exclusive).

Ornamente şi articole de Crăciun

Kaufland Timişoara este deschis de luni până sâmbătă, de la ora 07:30 – 22:00, iar duminica de la ora 08:00 – 20:00.

Kaufland  România a creat până în  prezent peste 14.300 de noi locuri de muncă directe în România, la sediul central în Bucureşti, în magazinele deschise precum şi la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploieşti si Turda.

Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.200 de magazine în 7 ţări, in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia,Croaţia, Bulgaria şi România. Cu acest nou magazin, Kaufland își confirmă poziția de cel mai mare retailer din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,987 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Kaufland a deschis la Timișoara magazinul cu numărul 105 al rețelei
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] magazin din acest oraş şi cel de-al 105-lea al reţelei naţionale. Este cel de-al treilea magazin al reţelei Kaufland deschis în acest […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: