ZaharulOradea

Kaufland a inaugurat ieri un magazin în Bistrița

Reţeaua de magazine Kaufland, aparţinând Schwarz Group, a inaugurat ieri, 16 februarie 2011, un magazin în Bistriţa, jud. Bistriţa-Năsăud. Este cel de-al doilea magazin Kaufland din această localitate. Reţeaua germana a ajuns în România la un număr de 74 de magazine.

Programul noului magazin Kaufland din Bistriţa este: de luni până sâmbătă, de la ora 7.30 la ora 21.00, iar duminica de la ora 08.00 la ora 19.00.

Sortimentul magazinelor Kaufland conţine până la 15.000 de articole diverse (produse de marcă, produse regionale, mărci exclusive) şi oferă clienţilor nu numai preţuri reduse ci şi prospeţime, varietate şi o calitate superioară.

Kaufland România a creat până în prezent peste 7.600 de noi locuri de muncă directe în România, la sediul central în Bucureşti, în magazinele deschise şi precum şi la centrul logistic situat în Parcul Industrial Ploieşti. Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 950 de magazine în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi Român

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Kaufland a inaugurat ieri un magazin în Bistrița
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: