ZaharulOradea

Kaufland a inaugurat un magazin în Alexandria

Reţeaua de magazine Kaufland, aparţinând Schwarz Group, a inaugurat pe data de 23 februarie 2012, un magazin în Alexandria, jud. Teleorman. Reţeaua germana a ajuns în România la un număr de 75 de magazine.

Programul noului magazin Kaufland Alexandria este deschis de luni până sâmbătă, de la ora 08.00 la ora 21.00, iar duminica de la ora 08.00 la ora 18.00.

Sortimentul magazinelor Kaufland conţine până la 15.000 de articole diverse (produse de marcă, produse regionale, mărci exclusive) şi oferă clienţilor nu numai preţuri reduse ci şi prospeţime, varietate şi o calitate superioară.

Kaufland România a creat până în prezent peste 7.600 de noi locuri de muncă directe în România, la sediul central în Bucureşti, în magazinele deschise şi precum şi la centrul logistic situat în Parcul Industrial Ploieşti. Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 950 de magazine în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi Român

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Kaufland a inaugurat un magazin în Alexandria
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. Observ ca articolul este publicat in data de 28 feb 2012, dar in continut se anunta deschiderea unui magazin Kaufland in feb 2011 ?!?!?
    Sper ca este o greseala pe care o veti corecta printr-o erata sau daca nu este o greseala, sa intelegem de ce dupa 1 an se anunta acest lucru … poate ca sa facem un tort aniversar cu 1 lumanarica ?! :))

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: