Kaufland Basarab va fi primul magazin inaugurat de Kaufland România în anul 2016

Kaufland România va inaugura mâine, 28.01.2016, magazinul Kaufland Basarab, situat pe Șoseaua Orhideelor, nr. 46A, sector 1, în vecinătatea Gării Basarab. Acesta este primul magazin deschis de retailer în acest an, cel de-al al unsprezecelea din Capitală și numărul 108 la nivel național.

IMG-2180Kaufland România dorește  astfel să contribuie la creșterea calității vieții și să fie mai aproape de bucureșteni dar nu numai, având în vedere situarea magazinului în directa proximitate a Gării Basarab. O demonstrează şi programul stabilit în avantajul clienţilor – Kaufland Basarab va fi deschis de luni până duminică, în intervalul orar 07:00 – 24:00, fiind primul magazin cu program prelungit din rețeaua Kaufland.

Noul hipermarket are o suprafață de vânzare de aproximativ 4.300 mp. Parcarea magazinului este acoperită în proporție de 80% și cuprinde aproximativ 320 de locuri de parcare, fiind disponibile și rasteluri pentru biciclete. Magazinul este prevăzut cu galerii comerciale. Clienții pot beneficia de bancomat ING, farmacie Sensiblu, cofetăria Triana, o casă de schimb valutar sau servicii de telecomunicații.

Cu acest nou magazin, Kaufland își confirmă poziția de cel mai mare retailer din România. Strategia de expansiune a companiei Kaufland susține amplasarea noilor magazine în zone cât mai diferite ale țării pentru a fi accesibile tuturor clienților, păstrând aceleași formate centrate pe nevoile consumatorilor.

Săptămâna reducerilor nebune la Flanco: 22 – 30 ianuarie

Această filosofie a ghidat și strategia de dezvoltare a magazinului Kaufland Basarab în care s-a implementat, pentru prima dată, conceptul de vânzare rapidă. Astfel, la intrarea în magazin, în imediata vecinătate a raionului legume-fructe,  este amenajată vitrina dedicată produselor gata preparate (salate, sandvișuri, sucuri etc.) de unde clienții pot cumpăra sandvișuri și preparate gata de savurat. Ulterior aceste produse pot  fi achitate rapid la Casa dedicată, amplasată lângă Biroul de Informații.

Sortimentul magazinelor Kaufland conţine până la 22.000 de articole diverse (produse regionale, produse de marcă, mărci exclusive) şi oferă clienţilor nu numai preţuri reduse ci şi prospeţime, varietate şi o calitate superioară.

În afară de oferta bogată de alimente care acoperă necesarul zilnic al clientului, sortimentul Kaufland oferă şi produse atractive din domeniile menaj, sticlărie, porţelan, textile, electrice, papetărie, jucării, articole de sezon şi pentru petrecerea timpului liber, la care se adaugă oferte speciale săptămânale.

Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 ţări, in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România.

În România, retailerul Kaufland este prezent de 10 ani, unde a creat peste 15.000 de noi locuri de muncă directe în România: la sediul central în Bucureşti, în magazinele deschise precum şi la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploieşti și în Turda.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant
Etichete:

Un comentariu la „Kaufland Basarab va fi primul magazin inaugurat de Kaufland România în anul 2016”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *