Kaufland deschide azi un magazin în cartierul Militari din București

Kaufland România inaugurează azi un nou magazin în Bucureşti, în cartierul Militari, pe strada Valea Cascadelor, nr. 3-5. Este cel de-al 5-lea magazin Kaufland din Bucureşti, după cele din Şoseaua Colentina, bulevardul Barbu Văcărescu, strada Sebastian şi strada Răcari.

Kaufland Militari este cel de-al 88-lea magazin al reţelei din România. Un nou magazin Kaufland se va deschide pe data de 3 decembrie 2013. Este vorba de Kaufland Pantelimon, situat în cartierul Pantelimon, lângă Arena Naţională.

Kaufland-Militari

Regionalitatea constituie unul dintre punctele forte Kaufland, sortimentaţia fiind axată în principal pe produse de la furnizori naţionali şi regionali. Sortimentul magazinelor Kaufland conţine până la 20.000 de articole diverse (produse de marcă, produse regionale, mărci exclusive).

Pe lângă produsele proaspete (legume-fructe, lactate, carne, mezeluri, brânzeturi şi produse de brutărie), sortimentul Kaufland oferă şi produse din domeniile menaj, sticlărie, porţelan, textile, electrice, papetărie, jucării, articole de sezon şi pentru petrecerea timpului liber, la care se adaugă oferte speciale săptămânale.

Kaufland România a creat până în prezent peste 12.000 de noi locuri de muncă directe în România, la sediul central în Bucureşti, în magazinele deschise precum şi la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploieşti si Turda.

IMG-1633

IMG-1605

IMG-1617

IMG-1627

IMG-1633

Părerea ta despre revista retail-FMCG.ro contează pentru noi. Te rugăm să completezi acest chestionar şi să ne dai un feed-back. Durează doar 30 de secunde. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

BLACK WEEKdiscount de 50% la rate card-ul revistei pentru serviciile de publicitate! Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Kaufland deschide azi un magazin în cartierul Militari din București
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: