Kaufland deschide cel de-al 8-lea magazin din București și cel de-al 98-lea al rețelei

Kaufland va deschide mâine, 23 octombrie, la Bucureşti, cel de-al 98-lea magazin al reţelei din România şi se apropie de obiectivul de a avea 100 de unităţi deschise până la finalul lui 2014.

Kaufland Oltenitei

Noul magazin Kaufland Apărătorii Patriei, situat în Şos. Olteniței nr. 388, este cel de-al 8-lea magazin Kaufland din Bucureşti, după cele din Şoseaua Colentina, bulevardul Barbu Văcărescu, strada Sebastian, strada Răcari, stada Valea Cascadelor, cartierul Pantelimon şi Bucureştii Noi.

În curând, în prima parte a lunii noiembrie, Kaufland va inaugura un alt magazin în Bucureşti, pe strada 1 Mai din cartierul Drumul Taberii.

Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.110 magazine în 7 ţări, în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România. Kaufland România a creat până în prezent peste 12.000 de noi locuri de muncă directe în România, la sediul central din Bucureşti, în magazinele deschise, precum şi la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploieşti și Turda.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,081 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Kaufland deschide cel de-al 8-lea magazin din București și cel de-al 98-lea al rețelei

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: