Kaufland deschide la Oradea magazinul cu numărul 97 al rețelei

Kaufland va deschide joi, 16 octombrie, la Oradea, cel de-al 3-lea magazin din acest oraş şi cel de-al 97-lea al reţellei din România. Al treilea magazin Kaufland din Oradea este situat pe Str. Stefan Octavian Iosif nr 3. Celelalte două magazine din Oradea sunt situate în Strada Borsului, nr. 6 şi în Strada Nufărului, nr. 110.

Kaufland-Oradea

Prin această deschidere, Kaufland este foarte aproape de îndeplinirea obiectivului său, acela de a încheia anul 2014 cu o reţea de 100 de magazine. Următoarele magazine se vor deschide după cum urmează:

– Kaufland Olteniţei din Bucureşti se va inaugura la finalul lunii octombrie 2014

– Kaufland Dr Taberii din Bucureşti, situat pe strada 1 Mai, se va inaugura în prima parte a lunii noiembrie

Aşadar, obiectivul Kaufland de 100 de magazine este foarte posibil să se atingă înainte să se încheie luna noiembrie.

Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.110 magazine în 7 ţări, în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România. Kaufland România a creat până în prezent peste 12.000 de noi locuri de muncă directe în România, la sediul central din Bucureşti, în magazinele deschise, precum şi la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploieşti și Turda.

Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.110 de magazine în 7 ţări, in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *