Kaufland deschide magazinul cu numărul 90 la Târgu Mureș

Kaufland România inaugurează azi, 30 ianuarie 2014, cel de-al doilea magazin din oraşul Târgu Mureş, reţeaua din România ajungând la 90 de unităţi.

Aşadar, pe lângă primul magazin din Târgu Mureș, situat pe strada Gheorghe Doja nr. 66, Kaufland va deschide un nou magazin pe strada Livezeni nr. 6A.

Kaufland-TgMures

Sortimentul magazinelor Kaufland conţine până la 20 000 de articole diverse (produse de marcă, produse regionale, mărci exclusive). Pe lângă produsele proaspete (legume-fructe, lactate, carne, mezeluri, brânzeturi şi produse de brutărie), sortimentul Kaufland oferă şi produse din domeniile menaj, sticlărie, porţelan, textile, electrice, papetărie, jucării, articole de sezon şi pentru petrecerea timpului liber, la care se adaugă oferte speciale săptămânale.

Noul magazin Kaufland Târgu Mureș este deschis de luni până sâmbătă, de la ora 07.30 la ora 22.00, iar duminică de la ora 08.00 la ora 20.00.

Kaufland România a creat până în prezent peste 12.000 de noi locuri de muncă directe în România, la sediul central în Bucureşti, în magazinele deschise precum şi la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploieşti si Turda.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

 

2performant.com
Etichete:

2 comentarii la „Kaufland deschide magazinul cu numărul 90 la Târgu Mureș”

  1. Pingback: Sinteza lunii ianuarie 2014

  2. Pingback: A very quiet start of the year in romanian food retail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *