Kaufland deschide primul magazin din acest an la Constanța

Kaufland România va deschide joi, 26 martie 2015, la Constanţa, cel de-al doilea magazin din acest oraş şi cel de-al 103-lea magazin al reţelei naţionale. Totodată este primul magazin deschis anul acesta de către Kaufland.

IMG-1604Magazinul Kaufland din Constanţa, situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 52, este cel de-al doilea din acest oraş, primul fiind situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918.

Oferta noului magazin cuprinde 22 000 de articole diverse (produse de marcă, produse regionale, mărci exclusive, produse atractive din domeniile menaj, sticlărie, porţelan, textile, electrice, papetărie, jucării, articole de sezon şi pentru petrecerea timpului liber, la care se adaugă oferte speciale săptămânale).

Ultimul magazin al reţelei deschis în 2014 a fost cel din Slatina, inaugurat pe 4 decembrie.

Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.110 de magazine în 7 ţări, in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România. Cu acest magazin din Constanţa prin care reţeaua naţională ajunge la 103 magazine, Kaufland își confirmă poziția de cel mai mare retailer din România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,101 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Kaufland deschide primul magazin din acest an la Constanța
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: