Kaufland, singurul retailer din România certificat internațional ca Angajator de Top

Kaufland România a primit în acest an certificarea internațională ca Top Angajator acordată de Top Employers Institute din Olanda, care demonstrează performanța strategiei și a intrumentelor de resurse umane utilizate în cadrul  companiei.  

KauflandÎn calitatea sa de organizație independentă, The Top Employers Institute întreprinde anual un amplu proces menit să auditeze și să certifice companii de top din întreaga lume care demonstrează cu succes că asigură condiții optime angajaților săi în vederea desfășurării activității și atingerii obiectivelor de performanță. Kaufland România este anul acesta singura companie din industria de retail căreia îi este recunoscut statutul de Angajator de Top.

„Ne bucurăm de recunoașterea primită din partea Top Employers Institute care a  evaluat obiectiv, strategia noastră privind politica de resurse umane. Prin intermediul acestei activități complexe de auditare au fost verificate și validate, demersurile Kaufland România de a oferi cadrul optim de lucru și de dezvoltare pentru echipa sa. Astfel, au fost evaluate direcții, precum: procesul de recrutare și integrare a noilor colegi, strategia de dezvoltare personal, managementul performanței, identificarea internă a talentelor, competitivitatea pachetului de beneficii salariale, precum și corelarea  acestora cu principiile culturii organizaționale.

Acestă certificare ne determină să continuăm dezvoltarea de inițiative apreciate la nivel internațional și totodată proiectele noastre să devină o referință pentru piața locală.” a declarat Estera ANGHELESCU, Director departament Dezvoltare Personal și Employer Branding.

Mărţişoare magice de la Flanco

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări. Mai multe distincții oferite de institute specializate susțin afirmația că suntem un angajator atractiv și admirat pe piața forței de muncă.

Kaufland operează în România 108 magazine, la nivel naţional şi a creat peste 15.000 de noi locuri de muncă directe în România: la sediul central în Bucureşti, în magazinele deschise precum şi la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploieşti și în Turda.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,015 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Kaufland, singurul retailer din România certificat internațional ca Angajator de Top

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: