La noapte se schimba preturile in magazine

Din pacate am ajuns sa o traim si pe asta : cresterea TVA-ului de la 19 % la 24 % si chiar de maine, 1 iulie 2010.  O sa ne afecteze pe toti, indiferent de domeniul de activitate. E inevitabil. Nu stiu daca e o solutie buna si nu sunt foarte optimist ca va aduce un plus in visterie.

In ceea ce priveste comertul cu produse de larg consum, in marile sau micile magazine de la noi, impactul noilor preturi la raft va fi imediat, as zice instantaneu. Daca nu stiti, va spun eu ca, in marile magazine precum Carrefour, real, Metro etc preturile vor fi modificate in aceasta noapte. Asadar, incepand de maine, la raft vor fi afisate noile preturi.

Banuiesc ca lumea, intr-o buna traditie de-a noastra, o sa se imbulzeasca azi la cumparaturi.

O sa va tin la curent cu noutatile.

Later edit : Am fost azi in cateva magazine si da, sunt pline. In alta ordine de idei nu toti retail-erii scumpesc de maine, precum IKEA sau Billa sau adopta masuri compensatorii, asa cum va face Metro. Mai multe detalii aici.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,051 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » La noapte se schimba preturile in magazine

Spune-ți părerea

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Dan Stefanstock, Alex Dima and others. Alex Dima said: Criza domnilor RT @infodeltaro: RT @claudiuciobanu: La noapte se schimba preturile in magazine http://bit.ly/92Lv5O […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: