Lidl a creat o secțiune specială pe site cu lista de preturi a produselor actualizată zilnic

Retailerul Lidl a creat o secțiune specială pe site-ul său unde cumpăratorii pot găsi o listă de prețuri ale produselor disponibile permanent la Lidl ce va fi actualizată zilnic începând de azi, 20 august 2015.

Calitatea Lidl la acelasi pret in toate magazinele din tara-1În întreaga rețea Lidl de pe tot teritoriul României, un produs are același preț, indiferent de locația magazinului din care este achiziționat. Pentru o transparență totală cu privire la prețurile produselor din sortimentația permanentă, Lidl a creat o secțiune specială a website-ului său, unde lista de prețuri a acestor produse va fi disponibilă pentru consultare. Această listă va fi actualizată zilnic, la ora 9:00 AM, astfel încât clienții vor fi mereu la curent cu eventualele modificări de preț.

„Respectul pe care îl avem față de clienții noștri se traduce atât într-o calitate deosebită a produselor noastre, cât și într-o politică unitară de prețuri. Aceasta din urmă îi asigură că fac oricând alegerea înțeleaptă, în orice magazin Lidl s-ar afla. Pentru a le veni în întâmpinare, vom lansa și o secțiune specială a website-ului nostru, unde lista de prețuri ale produselor disponibile permanent la Lidl va fi actualizată zilnic. Consultând această listă, clienții noștri se pot asigura că socoteala de acasă se potrivește cu cea din orice magazin Lidl din România”, a declarat Georgiana Tugearu, PR & CSR Manager, Lidl România.

Lista de prețuri de pe website-ul Lidl România va fi disponibilă începând cu data de 20 august 2015, ea putând fi găsită accesând secțiunea „Informații clienți” – http://www.lidl.ro/ro/3310.htm.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *