Lidl a deschis azi magazinul cu numărul 10 din București

Retailerul german Lidl a inaugurat azi, 18 octombrie 2012, două magazine noi construite, la Bucureşti şi Oradea, reţeaua sa din România numărând în prezent 148 magazine. Noile unităţi s-au deschis în Bucureşti, pe Intrarea Tarcău nr. 13 (intersecţia dintre Bd. Mihai Bravu şi Splaiul Independenţei) şi în Oradea, pe Bd. Tudor Vladimirescu nr. 87.

Magazinul din Bucureşti este cel de-al 10-lea magazin deschis în capitală, fiind construit pe un teren ce a aparţinut fostului retailer Plus Discount, ale cărui magazine au fost preluate în anul 2010 de către Lidl.

Programul noului magazin din Bucureşti este de luni până sâmbătă între 8.00-22.00 şi duminică între 9.00-18.00. Magazinul deţine o parcare proprie pentru clienţi având o capacitate de 70 de locuri.

Deşi suprafata de vânzare a noului magazin din Bucureşti este de numai 950 mp, una dintre cele mai mici suprafeţe din întreaga reţea Lidl, acesta se încadrează în modelul de business Lidl, având aceeaşi sortimentaţie şi acelaşi layout ca şi celelalte magazine. La rafturile noului magazin din Bucureşti se păstrează şi procentele de 80% pentru produsele marcă privată Lidl şi de 20% pentru produsele cu branduri cunoscute.

La 1 septembrie 2012 s-a inaugurat la Iernut, jud. Mureş, noul centru logistic ce deserveşte magazinele Lidl din Vestul ţării. Este al 3-lea centru logistic Lidl din România dupa cel de la Chiajna, Jud. Ilfov şi cel de la Nedelea, de lângă Ploieşti.

„Până la finele anului fiscal, adică până în februarie 2013, dorim să ajungem la un număr de 160 de magazine. Săptămâna viitoare vom deschide un nou magazin în Iaşi, iar până la finalul anului mai avem în plan o deschidere în Bucureşti”, a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl Romania.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,061 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Lidl a deschis azi magazinul cu numărul 10 din București
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. La Dristor-Camil Ressu dorim sa se deschida supermarket LIDL nu MEGAIMAGE avind in vedere ca aceste magazine MEGAIMAGE in zona sunt in numar de3 magazine unul chiar pe Camil Ressu peste drum de cel care se constuieste acum dar primaria sector 3 nu ia in consideratie doleanta cetatenilor din zona.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: