Next_Capitall

Lidl a inaugurat cel de-al treilea centru regional de distribuție din România

Lidl România a inaugurat oficial, la Iernut, noul centru regional de distribuție, obiectiv ce facilitează distribuția produselor alimentare și nealimentare către magazinele din centrul și vestul țării.  Centrul a creat peste 150 de locuri de muncă, o mare parte dintre angajați fiind chiar din orașul Iernut.

Noul centru de distribuție din Iernut a fost dat în folosință în data de 1 septembrie, preluând treptat recepțiile produselor, comisionările dar și livrarea acestora către magazine, asigurând în prezent aprovizionarea unui număr de 57 de magazine.  Acesta este cel de-al treilea centru regional de distributie Lidl în România, primele două aflându-se în localitățile Nedelea (lângă Ploiești), respectiv Chiajna (lângă București).  Împreună, cele trei centre deservesc rețeaua de 148 de magazine Lidl din întreaga țară.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent mai mult de 3.000 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Lidl a inaugurat cel de-al treilea centru regional de distribuție din România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: