Lidl a lansat noul portal de Cariere al companiei – www.cariere.lidl.ro

Lidl România a lansat în această săptămână noul portal de Cariere al companiei www.cariere.lidl.ro. În prezent, pe platformă sunt disponibile 19 anunțuri active de recrutare. Creat cu scopul de a asigura o mai bună informare a celor care vor să aplice pentru un post în cadrul companiei Lidl, portalul cuprinde atât anunțuri de angajare și informații utile pentru candidați, cât și testimoniale ale actualilor angajați.

lidlcariere

Beneficiind de o tehnologie avansată, noul portal de cariere va fi mai eficient în furnizarea de informații complete și structurate. Astfel, candidații vor afla mai multe detalii atât despre posturile disponibile la Lidl, cât și despre mediul de lucru și domeniile în care pot activa. În plus, aceștia vor găsi aici răspunsuri la cele mai importante întrebări privind recrutarea personalului Lidl.

Dintre cele 19 anunțuri de recrutare active pe  portal, două posturi sunt disponibile în sediul regional din Nedelea, iar un post de specialist traduceri și unul de recepționist sunt vacante în sediul central din București. De asemenea, restul anunțurilor de angajare sunt în domeniul vânzărilor în zonele Drăgășani, Craiova, Urziceni, Târgu Jiu, Târgoviște, Vaslui, Cristuru Secuiesc.

Dorim să le prezentăm candidaților ce presupune munca alături de noi și să le arătăm ce înseamnă Lidl ca angajator. Astfel, am realizat o serie de testimoniale video cu angajații noștri. În acest proiect s-au implicat aproximativ 150 de angajaţi din toată țara, care au dorit să vorbească deschis despre atribuțiile lor de serviciu. În acest moment, pe portalul de cariere Lidl, vânzătorii şi   șefii de vânzări împărtășesc experiența lor profesională la Lidl, potențialii angajați simțindu-se astfel mai aproape de echipa noastră.”, a declarat Ileana Ștefan, Director HR, Lidl România.

Începând din această săptămână, portalul de Cariere Lidl poate fi accesat la pagina  http://cariere.lidl.ro. Aici vor apărea constant cele mai noi anunțuri de recrutare în cadrul companiei și cele mai importante informații și sfaturi legate de procesul de angajare la Lidl România.

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,051 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Lidl a lansat noul portal de Cariere al companiei – www.cariere.lidl.ro
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: