Lidl a lansat platforma online www.bucatarialidl.ro

Lidl România a lansat platforma online www.bucatarialidl.ro care își propune să devină un loc de inspiraţie deopotrivă pentru cei experimentaţi și pentru cei care își doresc să înveţe să pregătească reţete delicioase la preţuri avantajoase.

IMG-9599 (Copy)„Credem că oricine poate să înveţe să gătească și știm că în bucătărie nu trebuie să fii perfect, dar poţi fi creativ. De asemenea, suntem convinși că gătitul nu ar trebui să fie plictisitor, ci, din contră, distractiv. Și, nu în ultimul rând, vom demonstra că și cu bani puţini poţi mânca bine, iar acest lucru îl dovedim zilnic prin produsele de calitate la preţuri accesibile aflate în magazinele Lidl din toată ţara. Acestea sunt convingerile care ne-au determinat să începem acest manifest culinar care va culmina cu transformarea bucătăriei și a modului în care gătim. În continuare, pregătim surprize săptămânale pentru toţi cei ce trec pragul Bucătăriei Lidl și o serie de proiecte speciale, pe care le vom anunţa la momentul oportun”, a declarat Georgiana Tugearu, PR & Communication Manager, Lidl România.

Cele două vedete din noua campanie Lidl reprezintă mixul perfect dintre un profesionist și un novice într-ale gătitului, completându-se reciproc. Chef Florin Dumitrescu – maestru și mentor – și Andrei Aradits – entuziastul care iubește preparatele delicioase și este amator într-ale gătitului – caută în Bucătăria Lidl distracţia și inspiraţia în pregătirea reţetelor sănătoase, simple sau sofisticate, folosind produsele Lidl.

Oricine dorește să înveţe sau să se specializeze în domeniul culinar va găsi o sursă de inspiraţie sau un sfat util pe platforma online www.bucatarialidl.ro. Site-ul adună într-un singur loc utilizatorii creativi care aspiră să dobândească un stil de viaţă bazat pe o dietă echilibrată. În același timp, le oferă sfaturi și idei despre cum pot să se bucure de mâncăruri savuroase, cu un conţinut nutritiv corect, care pot fi pregătite cu produse foarte bune la cel mai bun raport calitate-preţ.

Bucătăria Lidl se adaptează perfect obiceiurilor, nevoilor și dorinţelor românilor, așa cum acestea reies din studiul realizat în România și intitulat „În bucătăria românilor – de la raft în farfurie”. Platforma online exprimă perfect ceea ce își dorește consumatorul modern român – inspiraţie în pregătirea rapidă a mâncării gustoase, noutate în bucătărie, dorinţa de a vedea gătitul ca fiind ceva distractiv și relaxant.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *