Next_Capitall

Lidl ajunge la 200 de magazine în România și lansează un nou concept

Lidl România inaugurează unui nou concept de magazin, iar reţeaua sa ajunge la 200 de unităti în România. Primul dintre magazinele noului concept este situat în Dumbrăvița, județul Timiș și va fi deschis în data de 6 octombrie.

magazin-lidl-1Noul concept de magazin propus de Lidl a fost creat pentru a oferi o experiență de cumpărături îmbunătățită pentru clienți, un mediu de lucru care să răspundă și mai bine nevoilor angajaților, dar și pentru a fi sustenabil în ceea ce privește protecția mediului.

Astfel, noul magazin din Dumbrăvița, situat pe Strada Petofi Sandor, Nr. 150, folosește o serie de tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, ce contribuie la reducerea amprentei energetice a clădirii.

Căldura generată de către echipamentele din magazin, care folosesc agent frigorific ecologic, se recuperează și se folosește pentru încălzirea acestuia prin pardoseală și pentru furnizarea apei calde.

O suprafaţă mai mare pentru noul concept de magazin şi elemente noi de design

Noul magazin va oferi clienților săi o suprafață de vânzare mai mare, de aproximativ 1.400 m², și aproximativ 120 de locuri de parcare.

IT & Mobile Days – super oferte la telefoane la eMAG

Totodată, noul concept de magazin va cuprinde o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește design-ul, având un acoperiș mai înalt, susținut de grinzi lamelare și luminatoare ce permit iluminatul natural, contribuind astfel la economisirea de energie. Pentru angajați, magazinul oferă spații suplimentare cu suprafețe mai mari, între care se numără o cameră pentru studiu individual și o terasă. Odată cu deschiderea magazinului din Dumbrăvița, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Deschiderea noului magazin îi va așteapta pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. Așadar, în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Orarul de funcționare a noii unități va fi următorul: între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 și 20:00.

Lidl – Prima staţie de încărcare pentru automobilele electrice

Noul magazin va fi echipat cu prima stație de încărcare pentru automobile electrice din portofoliul companiei, disponibilă pentru clienții săi. Alături de noul sediu central Lidl din București și de sediul logistic de la Lugoj, procesul de execuție a noului magazin se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene.

Activând în 27 de țări din Europa, cu mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Lidl ajunge la 200 de magazine în România și lansează un nou concept
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: