ZaharulOradea

Lidl dă startul evenimentului „Pro Sport cu bicicleta la mare”

Lidl, cel mai extins lanţ de comerţ modern din Romania, participă la evenimentului sportiv „Pro Sport cu bicicleta la mare”.

Lidl România dă startul evenimentului chiar din parcarea magazinului aflat pe strada Liviu Rebreanu Nr.19 din Bucureşti, dar îi aşteaptă pe participanţi şi în parcarea magazinului din Slobozia (Şos. Bucureşti-Constanţa Nr. 109). Participanţii sunt aşteptaţi în şase puncte de alimentare pe tot parcursul traseului pentru refacerea forţelor. Pentru a recăpăta energia necesară, compania Lidl le va da diverse alimente şi apă plată. Mai mult decât atât, Lidl a oferit fiecărui participant un set de produse de ciclism din gama Crivit Sport, compus din tricou de ciclism, giacă impermeabilă şi pompă pentru bicicletă, pentru a le face traseul cât mai confortabil şi sigur.

„Am ales să sprijinim acest eveniment, întrucât credem că o viaţă activă cere practicarea sporturilor în aer liber. Nu este o noutate faptul că, 15 minute de sport pe zi prelungesc speranţa de viaţă cu până la 3 ani, iar noi credem cu tărie în acest lucru. Mai mult, în perioada 1-6 mai 2012 iubitorii acestui sport vor găsi în magazinele Lidl – sub brandul propriu Crivit Sports – accesorii şi articole textile dedicate ciclismului”, declară responsabilul pentru relaţiile cu presa al Lidl România.

Parteneriatul confirmă misiunea Lidl de a susţine stilul de viaţă activ şi acţiunile sportive, cu încredere în beneficiile sportului pentru o viaţă sănătoasă.Magazinele Lidl au oferit o serie de produse destinate activităţilorsportive cu tradiţie în România: fitness, pilates, jogging,ciclism, tracking, schi, snowboard şi pescuit.

Evenimentul „Pro Sport cu bicicleta la mare” a fost organizat pentru prima dată în urmă cu cinci ani de către doi împătimiţi ai mersului pe bicicletă, Lucian Mîndruţă şi GeoBateSaua. În timp, acesta a devenit o frumoasă tradiţie, care aduce laolaltă iubitorii de ciclism recreaţional creând experienţe inedite şi amintiri deosebite.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Lidl dă startul evenimentului „Pro Sport cu bicicleta la mare”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: