Lidl deschide două magazine, la Craiova și București. Rețeaua Lidl ajunge la 175 de magazine

Lidl inaugurează pe data de 19 iunie două magazine, reţeaua sa din România însumând în prezent 175 de magazine. Noile unităţi se deschid în Craiova, pe Str. Maramureş nr. 4 şi în Bucureşti, pe B-dul. Theodor Pallady nr. 30.

Lidl-Filiale-Weinfelden-005Noul magazin din Craiova are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 mp şi a creat la nivel local 17 noi locuri de muncă. În Bucureşti, magazinul se întinde ror pe aproximativ 1200 mp şi a oferit 20 de noi locuri de muncă.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent aproximativ 3.800 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 26 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,072 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Lidl deschide două magazine, la Craiova și București. Rețeaua Lidl ajunge la 175 de magazine
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Lidl deschide două magazine, la Craiova și București. Rețeaua Lidl ajunge la 175 de magazine […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: