ZaharulOradea

Lidl deschide încă trei magazine, rețeaua sa ajungând la 174 de unități

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea a trei magazine nou construite, reţeaua sa din România însumând 174 de magazine. Prima unitate se deschide astăzi, 17 februarie 2014, în Bucureşti, urmând ca joi, 20 februarie 2014, să fie inaugurate alte două noi magazine în Popeşti Leordeni, jud Ilfov şi Timişoara.

6Noul magazin din Bucureşti este situat pe B-dul. Timişoara nr. 42C şi are o suprafaţă de vânzare de 1285 mp. Totodată, cu ocazia inaugurării acestui magazin au fost create 28 de noi locuri de muncă la nivel local.

Joi, 20 februarie, se deschid noile unităţi în Popeşti Leordeni, Jud Ilfov, pe Şos. Olteniţei nr. 17 şi în Timişoara, pe Str. Ion Ionescu de la Brad nr. 15A. Fiecare magazin are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.200 mp, iar prin intermediul acestor deschideri, Lidl a oferit 25 de noi locuri de muncă în Popeşti Leordeni şi 23 în Timişoara.

Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură produse în același timp proaspete, de calitate și la cele mai competitive preţuri. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent 3.800 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,054 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Lidl deschide încă trei magazine, rețeaua sa ajungând la 174 de unități
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] german discounter Lidl has opened three stores this week, one in Bucharest, one in Popesti-Leordeni (Ilfov county) and one in Timisoara city, the […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: