Lidl deschide magazinul cu numărul 13 din București lângă un viitor magazin Kaufland

Lidl va deschide mâine, 13 iunie 2013, un magazin nou construit, reţeaua sa din România însumând în prezent 159 de magazine. Noul magazin se deschide în Bucureşti, pe Str. Valea Cascadelor nr. 3, fiind cel de-al 13-lea din capitală.

Magazinul are o suprafaţă de vânzare de 1.280 mp, are 7 case de marcat, 5 culoare între rafturi şi o parcare cu 80 de locuri. Este primul magazin în care s-a implementat conceptul „Bazar”, unde se vând produse non-food cu reduceri de până la 50%, spaţiul de vânzare alocat acestui concept fiind situat în depozitul magazinului.

Construcţia noului magazin a durat doar 4,5 luni, pe un teren unde, în vecinătate, se construieşte şi un nou magazin Kaufland, reţea care face parte din acelaşi grup cu Lidl, grupul de retail german Lidl Schwarz Group. În această lună a început şi construcţia unui alt magazin Lidl ce va fi situat tot în sectorul 6 al capitalei, la intersecţia B-dului Uverturii cu Strada Apusului.

Ca în toate magazinele Lidl din România, 80% dintre produse sunt produse marcă proprie, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.

Lidl continuă concursul „3 minute de cumpărături gratuite”, devenit deja tradiţie la fiecare deschidere de magazin. Astfel, în săptămâna inaugurării, toţi clienţii care au un coş de cumpărături de minim 100 Lei au posibilitatea să se înscrie la concursul „3 minute de cumpărături gratuite”. Norocosul câştigător intră în cursa contra cronometru de 3 minute în urma căreia va pleca acasă cu tot ceea ce reuşeşte să pună în coş.

Lidl are în prezent mai mult de 3.000 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central. Săptămâna viitoare reţeaua Lidl va ajunge la cifra rotundă de 160 de magazine, odată cu deschiderea unui magazin nou construit la Tg Mureş.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,048 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Lidl deschide magazinul cu numărul 13 din București lângă un viitor magazin Kaufland
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: