Lidl deschide magazinul cu numărul 179 la Craiova

Lidl va inaugura mâine, 4 septembrie, la Craiova, un magazin nou construit, reţeaua sa din România însumând în prezent 179 de magazine.

Lidl-Filiale-Weinfelden-005Noua unitate se deschide în Craiova, pe Calea Bucureşti nr.115 şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.200 mp. Totodată, cu ocazia deschiderii acestui magazin au fost create 30 de noi locuri de muncă la nivel local.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent aproximativ 3.800 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 26 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Lidl deschide magazinul cu numărul 179 la Craiova
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] a construit de la zero alte magazine, ajungând în prezent la un numar total de 179 de magazine. Ultimul magazin Lidl deschis este cel de la […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: