Lidl deschide un magazin în Pipera, rețeaua ajungând să numere 178 de unități

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea pe data de 28 august a unui magazin nou construit, reţeaua sa din România însumând în prezent 178 de magazine.

Lidl-Filiale-Weinfelden-005Noua unitate se deschide în cartierul Pipera din localitatea Voluntari, pe strada Erou Iancu Nicolae nr.88 şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.200 mp. Totodată, cu ocazia deschiderii acestui magazin au fost create 15 noi locuri de muncă la nivel local

Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură produse în același timp proaspete, de calitate și la cele mai competitive preţuri. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent aproximativ 3.800 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 26 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *