Lidl devine distribuitor oficial al produselor cu licență Warner Brothers Pictures

rucsac-man of steel-1Cu ocazia lansării filmului „Man of Steel”, Lidl devine primul retailer care primeşte din partea Warner Brothers Pictures titlul de „Distribuitor oficial al produselor cu licenţă” și aduce în exclusivitate în magazine produse cu această temă. Astfel, începând de joi, 20 iunie, clienții Lidl se vor putea bucura de o gamă variată de produse cu îndrăgitul erou, printre care se numără articole vestimentare, accesorii, jucării și produse alimentare.

Lidl oferă figurine, cărți sau rucsacuri dar și o serie de produsele pentru plajă, precum papuci Flip-Flop, prosoape de plajă, sau seturi de jucării pentru nisip, toate cu tema „Man of Steel”. Tricourile, băuturile energizante, sau pachetele Movie Snack în două sortimente (Tortillas cu sos salsa şi Tortillas cu sos brânză) completează gama de produse tematice.

Mai mult, Lidl îşi răsplăteşte clienţii şi fanii de pe Facebook cu sute de bilete gratuite la avanpremiera filmului „Man of Steel”. Pentru a primi aceste bilete, clienţii Lidl trebuie să completeze un formular pe lidl.ro, iar primele 150 de persoane înscrise vor fi câştigătoare.

Pe 19 iunie 2013, Lidl îşi aşteaptă câştigători din Bucureşti, alături de vedetele Lidl, la avanpremiera filmului ce va avea loc la Romtelecom IMAX din Cinema City Cotroceni.

Clienţii Lidl mai pot câştiga bilete la avanpremiera filmului „Man of Steel” din Arad, Brăila, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Cluj Napoca, Bacău şi Baia Mare, ce va avea loc pe 20 iunie 2013.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *