Lidl inaugurează la Oradea magazinul cu numărul 182

Lidl inaugurează pe data de 13 noiembrie un magazin nou construit la Oradea, reţeaua sa din România însumând în prezent 182 de magazine.

Lidl-Filiale-Weinfelden-005Noua unitate Lidl se deschide în Oradea, pe strada Nufărului, nr. 28J, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.200 mp, cu o zonă bake-off extinsă. Totodată, cu ocazia deschiderii acestui magazin au fost create 26 de noi locuri de muncă la nivel local.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent peste 3.800 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 26 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *