Lidl inaugurează primul magazin din Miercurea Ciuc

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea pe data de 20  septembrie a unui magazin nou construit, reţeaua sa din România însumând în prezent 144 magazine. Noua unitate se deschide în Miercurea Ciuc, pe Strada Lunca Mare nr. 26.

Lidl continuă concursul „3 minute de cumpărături”, devenit deja tradiţie la fiecare deschidere de  magazin. Astfel, în săptămâna inaugurării, toţi clienţii care au un coş de cumpărături de minim 100 Lei au  posibilitatea să se înscrie la concursul „3 minute de cumpărături”. Norocosul câştigător intră în cursa contra  cronometru de 3 minute în urma căreia va pleca acasă cu tot ceea ce reuşeşte să pună în coş.

Inaugurarea noilor magazine Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din  imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,914 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Lidl inaugurează primul magazin din Miercurea Ciuc
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: