Lidl inaugurează primul său magazin din Mediaș pe 24 mai

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea unui nou magazin pe data de 24 mai. Astfel, reţeaua sa din România însumează în prezent 138 magazine. Noua unitate se va deschide în Mediaş, pe Şoseaua Sibiului nr. 70. Lidl continuă concursul „3 minute de cumpărături”, devenit deja tradiţie la fiecare deschidere de magazin. Astfel, în săptămâna inaugurării, toţi clienţii care au un coş de cumpărături de minim 100 lei, se vor putea înscrie la concursul „3 minute de cumpărături”. Norocosul câştigător va intra în cursa contra cronometru de 3 minute, în urma căreia va pleca acasă cu tot ceea ce reuşeşte să pună în coş.

Inaugurarea noilor magazine Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente.

Lidl va continua investiţiile în România, în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel naţional. În prezent, lanțul de magazine de tip discount are mai mult de 3.300 de angajaţi în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,864 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Lidl inaugurează primul său magazin din Mediaș pe 24 mai
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Lidl inaugurează primul său magazin din Mediaş pe 24 mai (Publicitate) eMAG.ro – cea mai variata gama de produse […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: