Lidl inaugurează un magazin în Bușteni și ajunge la 193 de unităti

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea unui nou magazin, la Buşteni, în data de 25 februarie, reţeaua sa din România ajungând astfel la 193 de magazine. Magazinul din Buşteni este primul magazin deschis de retailer în acest an.

LidlNoua unitate din Buşteni se va deschide pe Bulevardul Libertății, nr. 159 – 161,  iar, odată cu deschiderea sa, vor fi create peste 20 de noi locuri de muncă. Orarul de funcționare a noii unități va fi următorul: între 7:30 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminica, între 8:00 și 21:00.

Această inaugurare continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţea fiind produse în România.

Mall-ul reducerilor la Flanco (19 – 24 februarie)

Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din România, Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări.

Retailerul va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național, având în prezent peste 4.200 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Activând în 27 de țări din Europa, cu mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com
Etichete:

Un comentariu la „Lidl inaugurează un magazin în Bușteni și ajunge la 193 de unităti”

  1. Pingback: Retail & FMCG - Sinteza săptămânii 15 - 19 februarie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *