Lidl inaugurează un magazin la Hunedoara, rețeaua ridicându-se la 190 de unități

Lidl Romania va inaugura pe 12 noiembrie 2015, în Hunedoara, un magazin construit de la zero, reţeaua sa din România ajungând astfel la 190 de magazine.

Având o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.200 mp și o capacitate de 100 de locuri de parcare, noua unitate va fi situată pe Strada Mihai Viteazu, nr. 2. Orarul de funcționare al noului magazin va fi următorul: între 07:30 și 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminica, între 8:00 și 19:00.

Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură produse în același timp proaspete, de calitate și la cele mai competitive preţuri. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din România, Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări.

Produse Gusturi Româneşti

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent peste 4.200 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 26 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com
Etichete:

Un comentariu la „Lidl inaugurează un magazin la Hunedoara, rețeaua ridicându-se la 190 de unități”

  1. Pingback: Auchan și Lidl, retailerii cu cele mai mari investiții în România, in primele 9 luni din 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *