ZaharulOradea

Lidl inaugurează un nou magazin în București și relochează unitatea din Medgidia

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea pe data de 20 noiembrie a unui magazin nou construit, reţeaua sa din România însumând în prezent 183 de magazine.

Lidl-Filiale-Weinfelden-005

Noua unitate se deschide în București, pe strada Sergent Nuțu Ion, nr. 8-12 și are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.200 m². Totodată, cu ocazia deschiderii acestui magazin au fost create 37 de noi locuri de muncă la nivel local.

Tot în 20 noiembrie, Lidl schimbă locația magazinului din Medgidia de pe strada Albinelor nr.1. Noua unitate se deschide pe strada Independenței nr.12, luând locul vechiului magazin Lidl din oraș.

Magazinul care urmează să fie relocat va avea program normal de funcționare până la data închiderii, pe 19 noiembrie 2014, iar în ziua următoare va fi inaugurată noua unitate, de pe strada Independenței nr.12, astfel încât niciun client nu va resimţi această schimbare.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent peste 3.800 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 26 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Lidl inaugurează un nou magazin în București și relochează unitatea din Medgidia
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: