Lidl inaugurează un nou magazin în Bucureștii Noi

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea pe data de 23 iulie a unui magazin nou construit, al treilea deschis anul acesta, reţeaua sa din România ajungând astfel la 187 de magazine.

Lidl-Filiale-Weinfelden-005Noua unitate se va deschide în sectorul 1, Bd. Bucureștii Noi, nr. 111 și are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 m².

Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.

Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 26 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Lidl inaugurează un nou magazin în Bucureștii Noi

Spune-ți părerea

  1. Ma adresez conducerii magazinului LIDL Buc. Noi.nr 111 din Bucuresti.Azi,13.03.2016.orele 16.00,am facut cumparaturi in mag dv. Printre altele am cumparat si banane,care au avut greutatea de 1466 gr. Si culmea,pe bon apare inca o data banane,0,918gr pe care eu nu le-am cumparat. Cum se poate k persoana de la casa sa procedeze in acest fel?????? Precizez k nu am observat in magazin acest lucru. Bonul a fost eliberat la ora 16.09 la casa 7. Nu ma astept la vreo rezolvare dar pacat k avem parte de astfel de situatii din partea salariatilor mag dv.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: