Lidl inaugurează un nou magazin în Târgoviște

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea pe data de 30 octombrie a unui magazin nou construit, reţeaua sa din România însumând în prezent 181 de magazine. 

Lidl-Filiale-Weinfelden-005

Noua unitate se deschide în Târgoviște, pe Bulevardul I.C Brătianu, nr.13 E, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 m² și pune la dispoziția clienților 125 de locuri de parcare. Totodată, cu ocazia deschiderii acestui magazin au fost create 25 de noi locuri de muncă la nivel local.

Inaugurarea noului magazin continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național.  Magazinul are în prezent aproximativ 3.800 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 26 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,037 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Lidl inaugurează un nou magazin în Târgoviște
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: