Next_Capitall

Lidl își lansează aplicația mobilă și pentru Android

Începând cu această lună, utilizatorii de sistem Android pot descărca din play store noua aplicație Lidl. Concepută inițial doar pentru sistemul de operare iOS și adaptată acum, aplicația Lidl te ajută să fii mereu la curent cu toate noutăţile şi ofertele, îţi permite să găseşti rapid cel mai apropiat magazin Lidl sau să-ţi creezi propria listă de cumpărături.

20130912-133108.jpgPrin intermediul aplicaţiei pentru Android, clienţii Lidl pasionaţi de tehnologie şi conectaţi mereu la informaţie vor avea posibilitatea să afle rapid care sunt ofertele săptămânale şi să-şi descarce broşurile cu prezentarea produselor direct pe telefon. În plus, se vor putea abona rapid la newsletter, vor putea primi notificări în timp real şi vor fi conectaţi cu Lidl prin intermediul Facebook, Twitter, YouTube.

O altă opţiune pe care aplicaţia o pune la dispoziţie este căutarea şi localizarea celui mai apropiat magazin Lidl. Această funcţie configurează ruta care trebuie parcursă, chiar şi atunci când te afli în afara ţării. Astfel, vei reuşi cu uşurinţă să găseşti un magazin Lidl în momentul în care eşti în trecere printr-o localitate mai puţin cunoscută şi să ştii exact la ce distanţă te afli faţă de acesta.

Pe lângă toate aceste beneficii, aplicaţia permite şi crearea unei liste de cumpărături. După ce selectezi lucrurile pe care intenţionezi să le achiziţionezi, poţi seta o alarmă care să îţi reamintească de oferta pentru un anumit produs.

Aplicaţia Lidl pentru Android vine în completarea portofoliului de aplicaţii şi instrumente digitale dezvoltate de către Lidl România în acest an. Devenind compania numărul 1 din ţară din punct de vedere al numărului de fani înregistrați pe pagina oficială de Facebook – peste 1 milion de fani, compania reuşeşte permanent să-şi surprindă clienţii cu aplicaţii digitale inedite, precum sunt cele de „live streaming”.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Lidl își lansează aplicația mobilă și pentru Android
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: