Lidl lansează în România prima campanie publicitară de Crăciun

LIDL continuă călătoria culinară începută în aceasta toamnă și lansează prima campanie publicitară de sărbători, având în centru imaginea unei familii fericite ai cărei membri se pregătesc să întâmpine împreună Crăciunul. Campania a fost lansată pe 9 decembrie și va dura până la Crăciun.

Filmată înItalia, reclama Lidl 2011 de Crăciun continuă călătoria“fără sfârşit” începută cu campania internaţională care a evidențiat originalitatea produselor Lidl -proaspete, cele mai bune din toată Europa. De data aceasta, Lidl dorește să prezinte publicului român idei noi şi interesante despre modul în care aceste produse pot fi folosite în bucătărie și să aducă în centrul atenției cele mai populare branduri Lidl: Pikok, Pilos, Bluedino şi multe altele.

Povestea noii campanii publicitare este construită in jurul sentimentului de căldurăși intimitate pe care îl aduce pregătirea mesei de Crăciun împreună cu familia și prietenii. Lidl a ales să folosească din nou celebrulcuplu tânăr format din Monica Davidescu și Aurelian Temișan, în scopul de a consolida imaginea Lidl ca un brand de familie. În acelaşi timp, binecunoscutul bucătar Antonio Passarelli este prietenul, și de asemenea expertul, care ajută familia în alegerea produselor Lidl şi gătește preparate delicioase și creative folosind produsele Lidl.

Noua campanie este o urare de “Crăciun fericit” adresată clienţilor fideli pentru care LIDL pune la dispoziţie în perioada sărbătorilor site-ul http://sarbatori.lidl.ro/, prezentând cele mai bune sfaturi culinare, idei și rețete ca și demonstrații culinare ale maestrului bucătar Antonio Passarelli.

Campaniile viitoare Lidl se vor concentra pe gătit, prietenie şi arta de a pregăti mâncăruri delicioase.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » Lidl lansează în România prima campanie publicitară de Crăciun
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: